Զատիկի հավկիթը սոխի կեղևով ներկելու ամենաճիշտ ձևը. պահպանեք սա, այն ձեզ կօգնի կարևոր հարցում
Ֆոտո
Վառ կարմիր ու կայուն գույն ստանալու համար բացի սոխի կեղևից ևս մի քանի բաղադրիչ է անհրաժեշտ:
Ահա թե ինչ ենք օգտագործելու.
- 1կգ սոխ
- 1թ.գ քացախ
- 5գ աղ
- 2լ ջուր
- համեմ՝ զարդարելու համար
- ձեթ
- կապրոնե զուգագուլպա
Հավկիթների ներկման եղանակը.
Հանել սոխի կեղևը, լցնել խորը տարայի մեջ և տրորել:
Այնուհետև ավելացնել ջուրը, աղը, քացախը և դնել կրակին: Եփել մոտ կես ժամ:
Անջատել կրակը և բնական ներկի մեջ ուղարկել եփած հավկիթները: Պահել 30 րոպե:
Իսկ որպեսզի ստանաք հետաքրքիր նախշ, նախքան հավկիթը լուծույթի մեջ դնելը դրան ամրացրեք համեմի տերև և ձգեք զուգագուլպայով: Ձեթն օգտագործվում է փայլ հաղորդելու համար. ուղղակի քսեք այն բամբակով՝ արդեն ներկած հավկիթներին:
Ավելին․․․